Vi fyller byen for 10. gang!

DSC 1263
Lørdag, 3. september kan vi for tidende gang ønske alle, både små og store velkommen til Ringeriksdagen. 

Kl. 10 åpner Austjord Musikkorps dagen med noen hyggelige toner. Besøket av disse dyktige musikantene er blitt en tradisjon vi vet at både publikum og utstillere setter pris på.
Ringeriksdagen har vokst og utviklet seg enormt siden starten Søndre torg, hele Storgaten, området rundt Fengselet samt sidegatene er fylt med spennende utstillere.  Bedrifter, lag/foreninger, interesseorganisasjoner – alle er de klare til en hyggelig og uformell prat.  Her blir det informasjon, demonstrasjon, oppvisning og smaksprøver.  Flere har utstyrt seg med kaffe og vaffelpresse og annet snadder som de byr på.  Publikum kan få veiledning og mulighet for å prøve egne ferdigheter med profesjonell hjelp innenfor ulike idretter. Ponnier og Hopptårnet er på plass for de minste.  Barna synes alltid det er stas å treffe ekte brann- og politimenn samt kanskje få titte inn i en ambulanse.  Ringeriksregionen har så utrolig mye å by på for alle aldersgrupper – og denne dagen kan publikum møte bredden av hva som finnes rundt omkring. Vi tør våge den påstanden at dersom man ønsker å være aktiv på Ringerike – så er Ringeriksdagen den arenaen hvor man virkelig kan orientere seg og bli inspirert.  Mange av de største bedriftene i regionen er med på å sette Ringerike i fokus og Ringerike kommune deltar med egen informasjonsgate.
I løpet av dagen byr vi på kulturinnslag – med både sang og musikk og annen opptreden.  Kl 14.15 kårer vi beste stand.  Det er to klasser;  En for lag/forening/organisasjon – og en for bedrift.

Legg turen til Hønefoss sentrum og Ringeriksdagen på lørdag, 3 (10-14.30)   Vi byr på mye for enhver smak og interesse - og lover en spennende og hyggelig Ringeriksdag!  Vi gleder oss til å møte dere!

welcome2018

visit us fb

06 
 02
 07 hfs sparebank
 08 ny
05
01
04
03

Copyright © 2014. Ringeriksdagen
Org. nr 993 200 581